Комодор, Нептун, Ботев – veni, vidi, vici

Комодор, Нептун, Ботев – veni, vidi, vici

Изминалият уикенд столичният басейн Диана беше арена за провеждането на битките от втората квалификация за класиране на финал на държавно първенство по водна топка за деца. Преминалите първата пресявка отбори на Ботев Враца, Комодор, КПС Варна, Нептун, Славия и ЦСКА изиграха по пет мача всеки срещу всеки в борба за първите три места, даващи право на участие в големия финал.
Зрителите в залата станаха свидетели на поредица равностойни мачове, зрелищни отигравания, драматични финални минути и много, много голове.
Турнирът ще се запомни с доминацията на извънстоличните отбори, ватерполистите и треньорите на Комодор, Нептун и Ботев знаеха за какво се борят и го постигнаха, това са победителите в турнира, допълващи финалната шестица при децата.
Приятната изненада на турнира беше Славия. Отборът с най-ниска средна възраст показа желание за борба, затрудни сериозно един от лидерите и спечели срещу предварително сочения за фаворит отбор на ЦСКА.
Поздравления за проявения професионализъм заслужават съдиите В. Генов, Г. Ангелов и Н. Нанов. Безпристрастното свирене и абсолютното нетолериране на грубата игра гарантираха успешното завършване на турнира!

Крайно класиране:
–––––––-
1. Комодор
2. Нептун
3. Ботев
4. КПС Варна
5. Славия
6. ЦСКА

Следете ни на адрес waterpololevski.com