Ватерполистите на Левски отново във водата

Ватерполистите на Левски отново във водата

След принудителната пауза от два и половина месеца, породена от пандемията от коронавирус по света, отборът на Левски възстановява тренировките си за всички възрасти! Ремонтираният и обновен басейн Спартак в столицата отново приема състезателите в един от най-старите колективни спортове – водната топка. Тренировките се провеждат по утвърдения последните години график, в понеделник, сряда и петък – 19.00-21.00 часа, събота и неделя – 13.30-15.30 часа.
Продължават и заниманията в басейн Диана, два пъти седмично в двуседмичен цикъл, първа седмица – понеденик и петък, втора седмица – сряда и събота. Часовете и възрастовите групи за тренировките на Диана ще бъдат обявявани ежеседмично от треньорите мс Орлин Тодоров и Александър Кръстанов.
Паузатаа вероятно е дала отражение на спортната форма на състезателите и е много важно след възстановяването на тренировките, те да се посещават редовно!
Имаме уверението на ръководството на комплекс Спартак, че скоро ще бъде отворен за посещения и тренировки външният басейн, и състезателите ще могат да усетят отново най-голямата магия на водната топка – тренировките и играта на открито.

Снимка: Архив Левски