Левски в битка за финал при U13

Левски в битка за финал при U13

Два софийски отбора играят квалификация за попълване на финалната шестица за държавното първенство при децата. Левски и ЦСКА излизат във Враца срещу местния Ботев, КПС Варна, Арена Бургас и Локомотив Русе. За финала като победители в групите си вече се класираха отборите на Черно море, Комодор и Черноморец, предстоящата втора квалификация ще определи кои три отбора ще се присъединят към тях.
Припомняме, че Левски се класира за тази фаза като втори отбор от първата квалификация в София, след 4 победи, едната срещу градският съперник ЦСКА, и една загуба от Черно море.
Общинският басейн във Враца е добре познат на децата и родителите на Левски, като там напоследък преобладават положителните емоции, а отборът на Ботев е съперникът срещу когото сините имат най-много мачове за тази възраст през изминалия сезон 2018/2019, четири на брой, оспорвани двубои, спечелени до един.
Отборите на ЦСКА и КПС също са стари съперници, срещу които Левски играе с успех при децата. Арена Бургас, наследник на КВТ Бургас и воден от младият и амбициозен треньор Светозар Владков изигра силен турнир в Бургас по време на първата квалификация и заслужено си спечели втора възможност за класиране на финал. Локомотив Русе на този етап представлява загадка, но едва ли класирането му дотук е случайно.
С оглед представянето до момента можем смело да заявим, че очакваме силна игра от Левски и убедително класиране на финал. А комплекс „Хъшове“ отново ще посинее, обсаден от играчи, треньори, родители и запалянковци!

КВАЛИФИКАЦИЯ №2 – U13
7-9.02.2020 г. гр. Враца
УЧАСТВАЩИ ОТБОРИ: БОТЕВ ВРАЦА – домакин, ЛЕВСКИ, ЦСКА, КПС ВАРНА, ЛОКОМОТИВ РУСЕ, АРЕНА БУРГАС

ПЕТЪК – 7.02
18.00 ч.

1. ЛОКОМОТИВ PC – ЦСКА
2. ЛЕВСКИ – КПС ВАРНА
3. БОТЕВ – АРЕНА БУРГАС

СЪБОТА – 8.02
9.30 часа

1. БОТЕВ – КПС ВАРНА
2. ЛОКОМОТИВ PC – ЛЕВСКИ
3. АРЕНА БУРГАС – ЦСКА

17.00 часа

1. БОТЕВ – ЛОКОМОТИВ PC
2. КПС ВАРНА – АРЕНА БУРГАС
3. ЦСКА – ЛЕВСКИ

НЕДЕЛЯ – 9.02
9.00 часа

1. ЛОКОМОТИВ PC – КПС ВАРНА
2. АРЕНА БУРГАС – ЛЕВСКИ
3. БОТЕВ – ЦСКА

14.00 часа

1. АРЕНА БУРГАС – ЛОКОМОТИВ PC
2. ЦСКА – КПС ВАРНА
3. БОТЕВ – ЛЕВСКИ

Техническата конференция ще се проведе на 7.02.2020 г. – петък
в 17.00 часа на басейна в гр. Враца.