Левски –  приказката продължава

Левски – приказката продължава

Всеки труд и постоянство рано или късно се отплащат! Важно е да не се отказваш! Това в пълна степен важи за детския отбор по водна топка на Левски! Малките ватерполисти на треньорите Орлин Тодоров и Александър Кръстанов излизат в борба за медалите в държавното първенство по водна топка от 3-ти до 5-ти май на басейн Диана. И ако отборът играе както досега, дисциплинирано, с творчество и настроение, шампионската титла не е мираж…
Класирането до тази фаза на турнира беше безапелационно – четири победи в първата квалификация за класиране на финал, срещу отборите на Ботев Враца, КПС Варна, Аква спорт Варна и КВТ Бургас. А за сезона досега отношението победи/загуби в официални мачове е 11/2, чудесно постижение за детския отбор на сините!
Приказката започва далеч по-рано. Ядрото на детския отбор се оформя още през 2016-а година. По- голямата част от децата тренират упорито вече три години, спазвайки професионалните наставления на треньорите и следвайки добрия пример на съотборниците си от младежките формации на клуба. Надяваме се положените през тези години усилия и труд да им донесат успешни резултати и удовлетвореност на техните треньори. Ние, родителите, им го пожелаваме от сърце!

Автори: Красимир Пирев, Милко Неделчев