Левски Online

Левски Online

Скъпи приятели,
Тази година беше създаден сайтът на „Левски София“, чиято основна цел е запознаване с историята на клуба, треньорите и състезателите и не на последно място популяризиране на водната топка в страната. Стараехме се съдържанието да е забавно, информативно и коректно. Анализите на резултатите в края на годината показват едно успешно начало и ни дават надежда за бъдещо развитие.
През годината разчитахме и получихме вашата подкрепа за популяризирането на сайта и спорта като цяло. Благодарим ви! Всяко едно споделяне може би е помогнало още едно дете да спортува, а може би то е бъдещ шампион … Надяваме се!
Ето какво ни казват данните:

3600 потребителя, 8700 сесии и почти 18 000 преглеждания на подстраници:

Посещения от 55 държави от всички континенти:

Леко предимство на мъжете и подчертано младежка аудитория:

Интерес от градове, в които водната топка няма традиции:

Пикова активност от над 180 потребителя за ден при определени събития и/или публикации:

Това са една малка част от данните, събрани от Google Analytics. Анализът им ни дава основание да смятаме, че проектът „уебсайт на Левски“ стартира успешно. Предстои още много работа като добавяне на панел за излъчване на мачове на живо, развитие на форума на Левски, добавяне на специализиран портал с информация за спорта, добри практики, обучителни материали и видео. Отворени сме и към други идеи и разчитаме на вас, хората  ангажирани с този спорт, да ни ги предложите.