Купа Левски 2020

Купа Левски 2020

Най-популярният софийски отбор Левски организира нов голям турнир по водна топка за момчета U15 в столицата! Между 13-ти и 15-ти новмври 2020 година басейн Диана отново ще ври и кипи с магията на любимия спорт! При безпрецедентни мерки за сигурност поради усложнената пандемична обстановка, с подкрепата на БФВТ, осем отбора ще премерят сили за Купа Левски, който турнир ще има валидността на регионално първенство. Левски, ЦСКА, Локомотив Н.Н., Славия, ЦДНА от столицата, КПС Варна и Ботев Враца ще открият сезон 2020/2021 с мачове в две групи от по 4 отбора, първите два от които след изиграването на полуфинали и финал, ще определят носителя на купата.

С оглед забраната за присъствие на зрители на спортните мероприятия на закрито, ръководството на КВТ Левски София се е погрижило за онлайн излъчване на всички срещи в Youtube канала на отбора, както и на телевизионен екран в ресторанта към басейна. Мачовете ще бъдат достъпни и за сваляне след завършването на турнира!

Със съдействието на БФВТ във фоайето на басейна ще бъде монтирана термокамера, достъп до плувната зона ще имат само състезателите, служебните лица на отборите, съдийския състав и персонала на басейна, СЛЕД измерване на температурата!

Всичко за турнира тук.